Войти

🇨🇦 Канада продовжує розвивати галузь експорту зрідженого природного газу

🇨🇦 Канада продовжує розвивати галузь експорту зрідженого природного газу

Країна робить другий крок у розвитку галузі експорту зрідженого природного газу (СЗГ, англ. LNG) на своєму західному узбережжі, передає Reuters. Цього разу компанії зосереджуються на менших проєктах, які, ймовірно, будуть дешевшими та швидшими для будівництва.

«Меншими проєктами легше керувати, особливо в Канаді, — сказав виконавчий директор Enbridge Аль Монако,«Потреба в глобальному зрідженому природному газі стала більш очевидною, ніж була раніше, ми отримуємо другий шанс».

Експорт із західного узбережжя відкриває доступ до світових ринків канадським виробникам газу, які не мають виходу до моря. Однак, зважаючи на те, що до 2050 року світова ціль – звести до нуля чисті викиди вуглецю, звіт Міжнародного інституту сталого розвитку попереджає, що канадські СПГ-термінали можуть стати безвихідними активами.

За словами федерального міністра природних ресурсів Джонатана Вілкінсона, економіку проєкту можна змінити, щоб забезпечити швидшу віддачу капіталу, або ж термінали можна буде перевести на експорт водню.

https://www.reuters.com/business/energy/canada-sees-west-coast-lng-revival-world-scrambles-gas-2022-08-29/">https://www.reuters.com/business/energy/canada-sees-west-coast-lng-revival-world-scrambles-gas-2022-08-29/

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
🇨🇦 Канада продовжує розвивати галузь
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/4846-502-km-ogorozhi-ta-koljuchogo.html