Войти

🇩🇪 Німеччина встановила умови для «гальмування» цін на газ

🇩🇪 Німеччина встановила умови для «гальмування» цін на газ

Уряд країни, ймовірно, наполягатиме на тому, щоб компанії, які отримують вигоду від запланованого стримування цін на газ, відповідали таким умовам, як, наприклад, залишатися в країні або зберегти 90% робочих місць, наданих протягом року, повідомили Reuters джерела.

Минулого місяця уряд Німеччини розробив пакет енергетичної допомоги, включаючи «гальмування» цін на газ і зниження податку на продаж палива, щоб допомогти домогосподарствам та малому і середньому бізнесу.

Механізм стримування, яким встановлюється певна ціна, відрізняється від спроб обмежити ринкові ціни – заходу, який Європейський Союз довго обговорював, але не міг узгодити частково і через спротив Німеччини, яка вважає, що це може ускладнити постачання.

Як повідомляють джерела, механізм стримування стосуватиметься до 80% базового споживання домогосподарствами з обмеженням у 12 євроцентів за кіловат-годину (кВт-год), тоді як до решти споживання застосовуватимуться ринкові ціни, щоб заохотити громадян економити газ. Крім того, уряд запропонує одноразову матеріальну допомогу споживачам газу, яка, за прогнозами, буде виплачена в грудні.

reuters.com/world/europe/germany-set-attach-conditions-gas-price-brake-sources-say-2022-10-30">reuters.com/world/europe/germany-set-attach-conditions-gas-price-brake-sources-say-2022-10-30

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
🇩🇪 Німеччина встановила умови для
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/15551-kraini-g7-obgovorjat-pidtrimku.html