Войти

​​Провів телефонні переговори з радником Президента США з питань національної безпеки Джейкобом Салліваном, радником Прем’єр-міністра Великої Британії з питань національної безпеки Тімоті Барроу та ди

​​Провів телефонні переговори з радником Президента США з питань національної безпеки Джейкобом Салліваном, радником Прем’єр-міністра Великої Британії з питань національної безпеки Тімоті Барроу та дипломатичним радником Президента Франції Еммануелем Бонном.

Поінформував співрозмовників про ситуацію на передовій, а також про посилення обстрілів рф українських міст та об’єктів критичної інфраструктури із застосуванням ракет та іранських дронів-камікадзе.

Наголосив, що нам якомога швидше потрібні системи ППО.

Розбудова ефективної системи ППО в Україні має стати одним з елементів гарантій безпеки.

Окремо обговорили блок питань, пов’язаних із виробленням гарантій безпеки для України, у розвиток позиційного документа, що його підготувала Міжнародна експертна група Єрмака-Расмуссена. 

Також обговорили російський фейк про «брудну бомбу». Це частина кампанії з дезінформації, яку проводить путінська росія проти нашої держави.

Також поінформував колег про готовність прийняти делегацію експертів МАГАТЕ, які зможуть пересвідчитись у безпідставності російських звинувачень.

Учасники переговорів погодилися з думкою про те, що демократичний світ має зробити все можливе, щоб не допустити використання Росією ядерної зброї або «брудної бомби» проти нашої держави.
​​Провів телефонні переговори з радником
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/14305-u-moldovi-proponujut-zahodi.html