Войти

🇺🇸Очільник Пентагону США Ллойд Остін прокоментував нещодавні втрати техніки Україною в ході бойових дій

DeepState UA

15-06-2023, 20:06
🇺🇸Очільник Пентагону США Ллойд Остін прокоментував нещодавні втрати техніки Україною в ході бойових дій

🗣На питання журналіста про те, як США ставляться до втрат техніки і наскільки вони стурбовані цими втратами, Остін відповів:

💬"Це – війна. Тому ми знаємо, що бойові втрати будуть з обох боків. Бойові пошкодження будуть і надалі. Я думаю, що росіяни показали нам ті ж самі 5 одиниць техніки десь тисячу разів із десяти різних ракурсів. Але, якщо відверто, українці досі мають багато бойових спроможностей.".

🛠Остін також зазначив, що, українці вміють ефективно евакуювати, відновлювати і повертати до бою пошкоджену техніку, і США сприятимуть нарощенню таких спроможностей і надалі.

🤝Загалом, очільник Пентагону вкотре наголосив на непохитності підтримки України у війні і нарощенні постачань техніки та озброєння.

Переклад відео: Голос Америки українською.
🇺🇸Очільник Пентагону США Ллойд Остін прокоментував нещодавні втрати техніки Україною в ході бойових дій 🇺🇸Очільник Пентагону США Ллойд Остін прокоментував нещодавні втрати техніки Україною в ході бойових дій 🇺🇸Очільник Пентагону США Ллойд Остін прокоментував нещодавні втрати техніки Україною в ході бойових дій
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/deepstateua/51002-bachili-tsju-kartu-vijskovih-obktiv.html