Войти

Зупинимо газовий шантаж!

Зупинимо газовий шантаж!

Україні потрібні нові європейські санкції проти спонсорів Російського тероризму! Міністерство юстицій Великобританії запровадило санкції проти відомого путінського газового олігарха Ігоря Макарова. Раніше санкції проти Макарова запровадили США, Канада та Австралія. Настав час Євросоюзу!

Макаров багаторічний учасник українських корупційних газових схем. Його легендарна кампанія «Ітера» (зараз перейменована на «Ареті») десятиліттями заробляє на газовому посередництві між Туркменістаном, РФ та Україною. Ще з часів Бакая, Макаров успішно корумпує керівників нашого «Нафтогазу». Є питання і до Вітренко, який готується до ганебного звільнення.

Звертаюся до чиновників Європейських інституцій, Макаров один із ключових спонсорів Російською військової агресії проти України. Вуглеводні, що видобуваються його кампаніями, використовуються для енергетичного шантажу Європи. Він сплачує мільярди до російського бюджету, які використовуються для фінансування російського тероризму. Давайте зупинимо це. Потрібні Європейські санкції проти Макарова.

У відповідь на ядерний шантаж, Україна йде демократичним шляхом та вимагає нових санкцій.

Наша сила в єдності!

Слава Україні!
Зупинимо газовий шантаж!
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/9813-zelenskij-pozdravil-uchitelej-i-vseh.html