Войти

Благодійний Фонд Руслана Шостака відправив на оздоровлення до Туреччини ще 100 дітей-сиріт із прифронтових регіонів України

Благодійний Фонд Руслана Шостака відправив на оздоровлення до Туреччини ще 100 дітей-сиріт із прифронтових регіонів України

Це вихованці ДБСТ та діти-сироти, які втратили батьків і мешкали з бабусями й дідусями. Всього проєкт готовий прийняти 1000 дітей-сиріт в межах другого етапу. Проводжала дітей амбасадорка «Дитинства без війни» Оля Полякова.

«Я дякую всім, хто почув мене і відгукнувся. Завдяки вам ми відправляємо дітей в безпечне місце в Туреччині, де діти зможуть оздоровитися, відпочити та набратися сил. Наш обов'язок подбати про безпеку дітей, які втратили батьків і через війну опинилися в нелюдських умовах — серед руїн, без світла та води, під обстрілами і ракетними атаками», — поділилася Оля Полякова.

«Ми вдячні за ті соціальні ініціативи, які сьогодні реалізує БФ Руслана Шостака. І це чудово, що діти-сироти отримали можливість відпочити на березі моря в Туреччині без звуків вибухів і повітряних тривог. Діти — наше майбутнє, заради них ми живемо, боремося і обов’язково переможемо», — зазначив Роман Григоришин, заступник голови Одеської обласної військової адміністрації.

У Туреччині діти-сироти будуть жити у комфортних готелях на березі моря. Для них буде організовано повноцінне харчування, дозвілля та психологічна підтримка.

«Нам дуже потрібні партнери й благодійники. Щотижня ми відправляємо до Туреччини 2 автобуси і кожен рейс коштує 5 тисяч євро. У Туреччині проживання однієї дитини протягом двох тижнів обходиться у 200 євро. Тільки за липень ми перевезли і влаштували на оздоровлення понад 300 дітей», — коментує директорка Фонду Наталя Масло.

Команда проєкту та Оля Полякова щиро дякують Онуру Четінджевізу і компанії ONUR GROUP, Мурату Каваку і компанії Özdoğu Sarp, Вадиму Машурову і Фонду Вадима Машурова, та Юрію Гордієнку за те, що оплатили автобуси для відправлення дітей.

Також Оля Полякова закликає всіх підтримувати дітей і донатити на допомогу їм.

«Дитинство без війни» у соцмережах:
Facebook: https://bit.ly/3Yzn6jR
Instagram: https://bit.ly/3DTQvf2

🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться
Благодійний Фонд Руслана Шостака відправив
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/61340-rf-segodnja-pytalas-unichtozhit-kinzhalom.html