Войти

Нова пошта презентувала серію лімітованого пакування – кошти спрямують на потреби сил ППО

Нова пошта презентувала серію лімітованого пакування – кошти спрямують на потреби сил ППО

10 грн від вартості коробки, 5 грн – з пакета та конверта будуть перераховані до БФ «Повернись живим». Мета – зібрати 330 млн грн на модернізацію зв‘язку й забезпечення сил ППО рухомими командними пунктами.

Спеціально для проєкту «Запакуй небо – прокачай ППО!» Нова пошта розробила унікальний дизайн коробок, пакетів та конвертів. Кошти з їх продажу йдуть на потреби сил ППО, аби захисники неба знищували ворожі ракети та дрони ще швидше й ефективніше.

В основі дизайну лімітованого пакування – цілий, наповнений життям будинок. Він – символ належної роботи ППО. У вікнах будинку – силуети щасливих сімей, а на боковій стороні коробки – макети обладнання, на яке збираються кошти. Також на пакуванні зображено щит – уособлення сил ППО, – що символізує захист. З дизайном лімітованого пакування можна ознайомитись за посиланням.

«Наша лімітована коробка – універсальна. Це не лише надійне пакування, а й символ воєнних буднів українців. Є тут і QR-код, перейшовши за яким легко задонатити. Така коробка може стати ляльковим будинком, прихистком для домашнього улюбленця, хранителькою секретів», – розповідає Олена Плахова, директорка з управління репутацією Нової пошти.

Лімітоване пакування можна придбати у будь-якому відділенні Нової пошти в Україні та на сайті. У продажу наявні: коробки 0,5 кг, 1 кг, 2 кг, 5 кг, 10 кг, а також пакети для одягу (великий і стандартний) та конверт для документів.

Купуйте лімітоване пакування – прокачайте ППО!
👇👇👇

https://informator.ua/uk/nova-poshta-prezentuvala-seriyu-limitovanogo-pakuvannya-koshti-spryamuyut-na-potrebi-sil-ppo

🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться
Нова пошта презентувала серію лімітованого
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/57245-nochnye-udary-vysokotochnym-oruzhiem.html