Войти

«Коли з'явиться F-16, у російських льотчиків затрусяться коліна» - речник Командування повітряних сил Юрій Ігнат в інтервʼю для «Украина Сейчас»

«Коли з'явиться F-16, у російських льотчиків затрусяться коліна» - речник Командування повітряних сил Юрій Ігнат в інтервʼю для «Украина Сейчас»

Причина - далекобійне озброєння і сучасні радари, встановленні на літаки. Західні винищувачі не дозволять російським літакам наближуватись до українських кордонів та вільно літати над окупованою територією.

«На F-16 є ракети певних модифікацій, здатні діставати противника на відстані 180 кілометрів, і цього достатньо, щоб побачити літак в радарі та не тільки його, а декілька цілей, і по ньому можна буде працювати штатним озброєнням F-16.

Коли з'явиться F-16, у російських льотчиків затрусяться коліна і вони не будуть себе так вільно почувати та наближатись до наших кордонів. Вже коли з’явився Patriot, вони замислилися. Тому вони вже обговорюють у своїх пабліках, що F-16 змінить все, геть усе», - заявив Ігнат.

Про це та багато іншого дивіться на нашому YouTube каналі 👇👇👇

https://youtu.be/d29DQjCG1eo

🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться
«Коли з'явиться F-16, у російських льотчиків затрусяться коліна» - речник Командування повітряних сил Юрій Ігнат в інтервʼю для «Украина Сейчас» «Коли з'явиться F-16, у російських льотчиків затрусяться коліна» - речник Командування повітряних сил Юрій Ігнат в інтервʼю для «Украина Сейчас» «Коли з'явиться F-16, у російських льотчиків затрусяться коліна» - речник Командування повітряних сил Юрій Ігнат в інтервʼю для «Украина Сейчас»
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/56550-nochju-dnepropetrovskuju-oblast-atakovali-vrazheskie.html