Войти

Щодо відео в соцмережах

Щодо відео в соцмережах

Мене тішить, що за роки моєї активної роботи зміг сформувати власний “фанклуб” хейтерів, які люблять перекрутити інформацію щодо моєї скромної персони. Особливо турбується за мене політик, що в перші тижні війни ховався на території жіночого монастиря в Трускавці. Виправдовуватися перед цією людиною — себе не поважати. Напишу для своїх фоловерів.

У неділю зранку я повернувся з поїздки сходом України: Барвінкове, Слов’янськ, Краматорськ, Покровськ, Нікополь, Марганець, Запоріжжя, Дніпро. Це дев’ята поїздка на Донбас до наших військових з травня’2022. Декілька бригад, наприклад 93 (Холодний Яр) та 95 (житомирська “десантура”), найближчими днями знову отримають подарунки, до яких я також долучився. Хотів би, щоб мої хейтери теж ділилися такими прикладами.

Ввечері в неділю в Києві на території закинутого заводу, де зараз функціонує простір “Келлер”, проходив благодійний захід електронних музикантів - вихідців з Донбасу. Власне, на відео виступ одного з них - Данила Сенічкіна, сценічний псевдонім “Беженець”. Він з Донецька. Так само з Донецька дівчина — його прихильниця, яка прийшла на цей захід та тримала плакат “Kiss Me, Donbas”. Власне кажучи, саме його я підняв до гори, щоб музикант його побачив. І саме цей момент потрапив на відео. Це і є правда. Так само, що прибуток від заходу організатори віддадуть musicians_defend_ukraine на придбання квадрокоптера.

Висновки такі:

1) Не вірте тим вигадкам, якими наповнюють інформаційний простір політичні пройдисвіти та анонімні канали.
2) Допомагайте ЗСУ та їздіть на схід. Звичайно, про це не напишуть в інтернеті, але від цього точно більше користі, ніж від хейтерства в соцмережах.
3) Ходіть на заходи електронної музики. Ви таким чином підтримуєте дуже вразливу і достатньо велику групу креативного класу, яка не виїхала до Берліна або Варшави, а лишилася в Україні, продовжує тут сплачувати податки та формувати споживчий попит.

Чим більше людей повернеться, тим краще для економіки. Проводячи музичні заходи - звісно, в межах комендантської години - організатори не лише забезпечують роботою креативну економіку та знімають з бюджета тягар утримання безробітних. Особливо враховуючи те, що електронна сцена є переважно некомерційною. Це також важливо для ментального здоров’я. Нам не потрібна поява “втраченого покоління”, як це сталося в Європі після Першої світової війни. Електронні музиканти, які воюють на сході, наприклад, Віктор Дренжик, командир бойової машини “Град” в 65 бригаді, на цю тему вже висловився: тил має жити, щоб фронт рухався вперед.

Я є автором телеграм-каналу на 12 тисяч підписників про електронну музику “Партія рейверів” та кожного дня бачу, які виклики стоять перед цією індустрією в Україні та як складно для артистів витримати спокуси втечі з України. Саме тому я і зараз, і на майбутнє буду продовжувати підтримувати цю галузь і проситиму вас робити це саме.
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/5560-vsu-na-hersonskom-napravlenie-vernuli.html