Войти

Тищенко домагається відставки Вітренко!

Тищенко домагається відставки Вітренко!
 
Народний депутат Микола Тищенко звинувачує у нецільовому використанні державних грошей та корупції голову НАК «Нафтогаз» Юрія Вітренко та домагається його відставки. На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Тищенко виклав копії депутатських запитів до правоохоронних органів та кабінету міністрів, а також не скупиться в оцінках діяльності Вітренко. «Боротьба зі злом триває», – написав Микола Тищенко.
 
«Як і обіцяв, відправив депутатські запити до СБУ, ГПУ та кабінету міністрів з питіння оренди головою НАК «Нафтогаз» Вітренком офісу за півмільйона доларів на місяць», – стверджує Тищенко.
 
За інформацією Миколи Тищенка Вітренко роздає багатомільйонні безвідсоткові кредити своїм друзям. «Фактично він користується грошима Нафтогазу як своїми», – констатує Тищенко.
 
Тищенко впевнений, що на голову НАК «Нафтогаз» чекає швидка відставка. «Вітренко не керуватиме Нафтогазом, він відповідатиме перед законом», – переконаний Тищенко.
 
Нагадаємо, кілька днів тому Микола Тищенко жорстко розкритикував керівника НАК «Нафтогаз» Юрія Вітренко. Тищенко розкрив шокуючі факти про бездумну розтрату Юрієм Вітренко сотень мільйонів гривень державних грошей та схему отримання хабарів, творами мистецтва, керівництвом Нафтогазу.

🇺🇦 Украина Сейчас
Тищенко домагається відставки Вітренко!
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/5080-protivnik-pytaetsja-ustanovit-polnyj-kontrol.html