Войти

Епіцентр став учасником державної програми з відбудови житла єВідновлення

Епіцентр став учасником державної програми з відбудови житла єВідновлення

Відтепер всі українці, які отримають кошти на ремонт своїх домівок від держави, зможуть використати їх для придбання будівельно-ремонтних матеріалів в мережі торговельних центрів на території всієї України або в інтернет-магазині epicentrk.ua.

«Епіцентр радий стати учасником доєднатися до програми, яка фактично дає старт процесу відновлення домівок. Ми робили та будемо робити все від нас залежне для відбудови країни, бо добре розуміємо, що значить втрата чи пошкодження майна. Серед наших співробітників є родини, які залишилися без домівок, шість наших торгових центрів вщент зруйновано та ще низка пошкоджені. Але тільки рухаючись вперед ми можемо вистояти. Компанія «Епіцентр» відбудує всі об'єкти мережі, що були зруйновані, аби люди у всіх куточках України були забезпечені товарами першої необхідності», – заявила засновниця та голова ТОВ «Епіцентр К» Галина Герега.

Детальніше про умови та можливості придбання товарів за програмою єВідновлення: https://epicentrk.ua/ua/actions/e-vidnovlennya.html

🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться
Епіцентр став учасником державної програми
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/49450-plany-ljubjat-tishinu.html