Войти

Сьогодні в Секретаріаті Омбудсмана зустрівся із постійною координаторкою системи ООН в Україні Деніз Браун та головою Моніторингової місії ООН з прав людини в Україні Матільдою Богнер

Сьогодні в Секретаріаті Омбудсмана зустрівся із постійною координаторкою системи ООН в Україні Деніз Браун та головою Моніторингової місії ООН з прав людини в Україні Матільдою Богнер.

Тема зустрічі – це питання прав і свобод віруючих в Україні. Я наголосив, що наша країна завжди була відкрита та толерантна до всіх релігій світу, а права вірян – захищені законом. Адже право на свободу світогляду і віросповідання закріплено у Конституції України.

Нині перехід парафій Української Православної Церкви московського патріархату до Православної Церкви України — це бажання та вибір самих вірян. Вони розуміють, що УПЦ московського патріархату належить РФ, підтримує війну, окупацію українських земель. Окрім цього, сама Росія чинить злочини й проти різних релігійних конфесій: обстрілює та руйнує релігійні споруди, вбиває священиків.
Сьогодні в Секретаріаті Омбудсмана зустрівся
Сьогодні в Секретаріаті Омбудсмана зустрівся
Сьогодні в Секретаріаті Омбудсмана зустрівся
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/37155-pogib-iz-za-popytki-nezakonno.html