Войти

Спілкувався з сином за 15 хвилин до вибуху: річниця бомбардування Бородянки

Спілкувався з сином за 15 хвилин до вибуху: річниця бомбардування Бородянки

Рівно рік тому, 2 березня 2022 року, російська авіація скинула бомби на житлові будинки Бородянки, що на Київщині. Це був другий день бомбардування міста. Пілоти країни-терориста цілеспрямовано били по житловим кварталам. Журналіст «Украина Сейчас» відвідав зруйноване містечко та поспілкувався з родичами та близькими загиблих, які прийшли до багатоповерхівок щоб покласти квіти та згадати загиблих.

Василь Миколайович розповів, що розмовляв із сином за 15 хвилин до трагедії. Він почув потужний вибух і знову зателефонував сину, але той слухавку вже не взяв. Тіло 40-річного сина Василя Миколайовича знайшли лише в квітні, коли ЗСУ звільнили Київщину і рятувальники почали розбирати завали будинків. «Я його просив виїхати, але він відмовлявся, бо треба було піклуватись про людей, які ховались у підвалах», - згадує чоловік.

Загалом за час бойових дій російська авіація повністю зруйнувала 8 багатоквартирних будинків. Під завалами загинуло понад 40 людей.

👉🏻Більше матеріалів про жахи та наслідки російської окупації дивіться на нашому YouTube-каналі.

🇺🇦 Украина Сейчас
Спілкувався з сином за 15 хвилин до вибуху: річниця бомбардування Бородянки Спілкувався з сином за 15 хвилин до вибуху: річниця бомбардування Бородянки Спілкувався з сином за 15 хвилин до вибуху: річниця бомбардування Бородянки
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/33962-okkupanty-ne-sobirajutsja-nastupat-so.html