Войти

У Києві вшанували пам'ять загиблого на війні журналіста Олександра Махова

У Києві вшанували пам'ять загиблого на війні журналіста Олександра Махова

Сьогодні, 16 лютого, з нагоди Дня вшанування пам‘яті військових журналістів, у Святошинському районі Києва вшанували пам'ять журналіста і бійця ЗСУ Олександра Махова. Він загинув 4 травня 2022 року під час боїв неподалік міста Ізюм Харківської області.

У жовтні вулицю Жолудєва у Святошинському районі перейменували на честь Махова. На десяти будинках цієї вулиці встановили пам'ятні таблички. Біля одного з них і зібралися люди з квітами і лампадками, щоб вшанувати пам'ять загиблого журналіста. Про це повідомляє кореспондент «Украина Сейчас».

На заході була присутня і наречена Олександра, а нині військова ЗСУ Анастасія Блищик. Саме вона ініціювала перейминування однієї з вулиць столиці на честь Сашка. Перші десять табличок вона встановила сама, а зараз очікує, коли на інших будинках вулиці також з‘являться таблички з ім‘ям її нареченого.

Вулиця вже офіційно перейменована, але на деяких онлай-мапах і досі залишається стара назва.

«Для мене важливо, щоб усі усвідомили, що Жолудєва більше не існує, це вулиця Олександра Махова, тут мають висіти тільки таблички з його ім’ям», - зазначила Анастасія.

🇺🇦 Украина Сейчас
У Києві вшанували пам'ять загиблого на війні журналіста Олександра Махова У Києві вшанували пам'ять загиблого на війні журналіста Олександра Махова У Києві вшанували пам'ять загиблого на війні журналіста Олександра Махова
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/31784-vrag-ne-otkazyvaetsja-ot-svoih.html