Войти

​​Як гейміфікація бізнесу підвищує продуктивність компанії

​​Як гейміфікація бізнесу підвищує продуктивність компанії

Головне завдання будь-якої гейміфікації – перемогти чи допомогти своїй бізнес-стратегії. Мало власників бізнесів усвідомлює, що більшість фінансових моделей, із якими мають справу менеджери, незрозумілі для інших співробітників. Гра покликана описати вміст цих фінансових моделей і пояснити, як команда має здобути результат.

Покрокова інструкція, як це зробити:

1️⃣ Зробіть макет компанії та перенесіть на нього все важливе: офіси, виробничі ланцюги, продукти, бренди, франшизи. Макет можна створити із будь-яких підручних матеріалів.
2️⃣ Змоделюйте ситуацію. Окресліть оперативну ситуацію, зробіть припущення щодо розвитку ситуації найімовірнішим шляхом і малоймовірним та спробуйте спрогнозувати результати, які дістанете за рік.
3️⃣ Сформуйте перелік проєктів, які важливо реалізувати, щоб у поточній ситуації досягти визначеної мети. Їх завжди небагато.
4️⃣ Викличте команду й покажіть їм на макеті, як і що всім потрібно зробити. Потім запропонуйте співробітникам продемонструвати дії у своїй зоні відповідальності. Як людина показує на макеті, так вона гратиме в полі.

На чому базується гейміфікація? Читайте у нашому матеріалі

📲 Підписутеся на Forbes Ukraine в Telegram
​​Як гейміфікація бізнесу підвищує продуктивність
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/2968-tak-vygljadjat-ostatki-krylatyh-raket.html