Войти

🪖 Благодійний Фонд Сергія Притули розповів, що покриття витрат на операційну діяльність колективу лягає саме на плечі компаній-партнерів, у той час як усі 100% зібраних коштів, які донатяться на офіці

🪖 Благодійний Фонд Сергія Притули розповів, що покриття витрат на операційну діяльність колективу лягає саме на плечі компаній-партнерів, у той час як усі 100% зібраних коштів, які донатяться на офіційні рахунки, Фонд спрямовує на допомогу армії та цивільним, що постраждали від бойових дій ворога.

Серед українських компаній, які не стоять осторонь та щомісячно підтримують Фонд, відзначили онлайн-сервіс виклику авто Uklon. Нагадаємо, що вже раніше Uklon переказав на масштабний «Збір на помсту» у партнерстві з Сергієм Стерненком 1,3 мільйона гривень. Влітку про восьмирічне партнерство і підтримку у понад 14 мільйонів гривень від Uklon відмітила команда “Повернись живим”.

Фонд Сергія Притули згадав й інші бізнеси, які вкладаються в роботу колективу, зокрема Work. ua, ROZETKA, Хірургічна клініка Garvis, iplan. ua, бо лише обʼєднавшись, ми можемо ефективно допомагати нашому війську.

Тож продовжуємо працювати до перемоги та на перемогу разом! 🇺🇦

🇺🇦 Украина Сейчас
🪖 Благодійний Фонд Сергія Притули
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/19567-magate-usilit-prisutstvie-na-vseh.html