Войти

Будинок за 5 мільйонів доларів, розкішний пляж на державній ділянці, позолочені меблі та одяг на сотні тисяч доларів – журналісти дізналися, як живе президент Української асоціації футболу Андрій Паве

Будинок за 5 мільйонів доларів, розкішний пляж на державній ділянці, позолочені меблі та одяг на сотні тисяч доларів – журналісти дізналися, як живе президент Української асоціації футболу Андрій Павелко.

Футбольна спільнота шокована: замість баз, дитячих шкіл і заводу з виробництва покриття була побудована одна велика інфраструктура – будинок Павелка, будинок охорони Павелка та пляж на державній землі.

Вражає наповнення маєтку вартістю 5 млн дол., який побудовано на ділянці за 300 тис. дол. Кінотеатр, винний льох, терраса із позолоченими меблями «Пшонка-стайл», кілька роялів, величезний басейн і гардероб розміром з 1-кімнатну квартиру.

У гардеробній Павелка понад сто пар розкішного взуття під склом з підсвіткою. Є унікальні зразки – зі шкіри крокодила, страуса, пітона. Вартість лише взуття оцінюється в 150 тис. дол. Не менш вражаючий гардероб і в дружини Катерини Чаус, де тільки одна пара туфель коштує 3000 доларів.

Щонайменше 10 карних справ розслідують Нацполіція, ДБР, НАБУ та Прокуратура за фактами протиправної діяльності Павелка та його менеджерів. Суми збитків - 550 000 000 грн. Але досі немає жодного вироку суду.

Детальніше - за посиланням.

🇺🇦 Украина Сейчас
Будинок за 5 мільйонів доларів,
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/17665-rashisty-zaminirovali-v-hersone-zdanie.html