Войти

Європейські санкції проти Путінського олігарха Макарова!

Європейські санкції проти Путінського олігарха Макарова!

Дев'ятий пакет санкцій Євросоюзу, який незабаром представлять, має включати персональні санкції щодо «кишенькових» енергетичних олігархів Путіна. Зокрема Ігоря Макарова, власника легендарної газової кампанії «Ітера» (зараз — «Ареті»).

Санкції проти Макарова суттєво послаблять економічний потенціал Росії у газовому шантажі Європи та України. Так важають українські парламентарі.

Місяць тому декілька нардепів відкрито звернулися до членів Ради ЄС, щоб ті звернули увагу на Макарова, який є одним із спонсорів російської агресії проти України.

Ми вже писали, що скоро свою посаду залишить голова «Нафтогазу» Юрій Вітренко. Його підозрюють у «розбазарюванні» держкоштів. У НАК він тісно співпрацював зі структурами Макарова, зокрема й «Ітерою». Тож, до Вітренка є чимало питань.

Нові санкції ЄС проти держави-терориста — це відповідь на злочини РФ та масове бомбардування об'єктів критично важливої інфраструктури України.

#так #аналітика
Європейські санкції проти Путінського олігарха Макарова! Європейські санкції проти Путінського олігарха Макарова! Європейські санкції проти Путінського олігарха Макарова!
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/13686-rosijska-mova-ma-zniknuti-z.html