Войти

Чергового «зрадника» викрили

Чергового «зрадника» викрили

Цього разу шпигуном, який збирав та передавав рфінформацію щодо військово-політичної ситуації в Україні, назвали генерал-майора В’ячеслава Ониська.

За свою кар’єру в Україні він встиг попрацювати заступником голови ГУР МОУ, у різних підрозділах відомства, а згодом і в керівництві ДКАУ. На початку повномасштабної війни його затримала СБУ. Тепер йому оголосили підозру в державній зраді. За інформацією слідства, він передавав важливі дані спецслужбам рф ще з 2014 року.

Зазначимо, що з 2019 року Онисько обіймав керівну посаду у структурі Державного космічного агентства України, яке відповідає за розвиток критичної для безпеки та економіки нашої держави галузі. Він зливав інформацію про діяльність Міноборони, в тому числі ГУР, та національній академії сухопутних військ імені Сагайдачного, та діяльність стратегічно важливих об’єктів ВПК.

Незрозуміло, як Онисько, з історією навчання у військовому училищі в Москві та академії Фрунзе, а також проросійськими поглядами, міг працювати та мати доступ до секретної та дуже секретної інформації.

https://fakty.ua/405296-ustanovlena-lichnost-shpiona-iz-rukovodyacshego-sostava-gkau-slivavshego-sekretnye-dannye-rf---smi

🇺🇦 Украина Сейчас
Чергового «зрадника» викрили
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/1083-soobschaetsja-o-vzryvah-v-nikolaeve.html