Войти

«Спонсор тероризму»: українські депутати звернулися до ЄС з вимогою ввести санкції проти російського олігарха Макарова

«Спонсор тероризму»: українські депутати звернулися до ЄС з вимогою ввести санкції проти російського олігарха Макарова

Такими заголовками рясніють шпальти європейських ЗМІ. Мовляв, президент російської групи компаній «Арети» Ігор Макаров є одним із головних спонсорів російської воєнної агресії проти України:

«Вуглеводні, що видобуваються його компаніями, використовуються для енергетичного шантажу Європи. Макаров сплачує мільярди до російського бюджету, які використовуються для фінансування російського тероризму. Давайте зупинимо це», — заступник голови парламентської фракції «Слуга народу» Микола Тищенко.

Він стверджує, що Макаров — багаторічний учасник українських корупційних газових схем. Раніше санкції проти нього ввели в США, Канаді та Австралії. Статки олігарха оцінюється в £1,6 млрд.

Макаров вже ставав фігурантом скандалу в Австрії. Рік тому у відставку відправили канцлера країни, лідера правої Партії свободи Штрахе, звинуваченого в корупційних зв'язках із олігархом.

#ток #подія
«Спонсор тероризму»: українські депутати звернулися до ЄС з вимогою ввести санкції проти російського олігарха Макарова «Спонсор тероризму»: українські депутати звернулися до ЄС з вимогою ввести санкції проти російського олігарха Макарова «Спонсор тероризму»: українські депутати звернулися до ЄС з вимогою ввести санкції проти російського олігарха Макарова
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/10377-na-ukrainskom-tv-sobaka-chetko.html