Войти

У Севастополі уражено підводний човен «Ростов-на-Дону» та ВДК «Мінськ», – представник ГУР Юсов у коментарі «Бабелю»

У Севастополі уражено підводний човен «Ростов-на-Дону» та ВДК «Мінськ», – представник ГУР Юсов у коментарі «Бабелю».

Ух, дуже потужний улов, щоб ви розуміли дизель-електричний підводний човен проекту 636.3 «Варшавянка» «Ростов-на-Дону» став на озброєння флоту рф лише у 2014 році. Це досить нова та сучасна субмарина. ЇЇ орієнтовна ціна – $300 млн, вона є носієм КР «Калібр». Тепер цей підводний човен не буде загрожувати Україні.

ВДК «Мінськ» був побудований у 1984 році. На борту можуть розташовуватися до 500 тонн техніки та вантажів і 225 десантників. Цікаво, що він входить до складу Балтійського флоту рф. До Криму його перекинули перед початком повномасштабного військового вторгнення в Україну. Русня збирала ВДК для висадки десанту в Одесі, але отримала пи*ди.

Нагадаю, що 4 серпня ми підбили дроном ВДК «Оленегорский горняк». А тепер у русні мінус ще один десантник корабль. Орки використовували ці судна і для забезпечення свого контингенту у Криму. Вони перевозили техніку та боєприпаси з материкової частини рф, коли Кримський міст був атакований. Знищення таких кораблів – це вибивання логістики окупантів і кроки до звільнення Криму.

ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
У Севастополі уражено підводний човен
У Севастополі уражено підводний човен
0
https://vojna-v-ukraine.com/truha/67210-v-rumynii-v-14-km.html