Войти

FAVBET — провідна українська iGaming-компанія залишається одним з найбільших платників податків України та лише в серпні 2023 року внесла до державної казни понад ₴500 млн податків

FAVBET — провідна українська iGaming-компанія залишається одним з найбільших платників податків України та лише в серпні 2023 року внесла до державної казни понад ₴500 млн податків.

Сьогодні FAVBET залишається одним з двох організаторів української гральної галузі, що одночасно пропонує користувачам ліцензійні послуги онлайн-казино та букмекера. Лише за перші півроку 2023-го компанія перерахувала до державного бюджету понад ₴280 млн у вигляді платежів за продовження діючих, а також нові ліцензії КРАІЛ.

Компанія стала партнером UNITED24 та взяла участь у кількох ініціативах. Зокрема, виділила ₴57,5 млн на 53 нові пікапи для оснащення «Армії дронів» та стала найбільшим корпоративним донором «Операції «Єдність» із закупівлі 10 тис. FPV-дронів, передавши ₴10 млн.

Cума підтримки армії з боку FAVBET та за сприяння FAVBET Foundation вже сягнула ₴150 млн. Сюди входять понад 200 позашляховиків — автомобілі для евакуації, а також більше 90 дронів.
FAVBET — провідна українська iGaming-компанія
0
https://vojna-v-ukraine.com/truha/65187-dopomig-vtekti-800-uhiljantam-na.html