Войти

Фонд Віктора Пінчука відкрив виставку Russian War Crimes у Братиславі

Фонд Віктора Пінчука відкрив виставку Russian War Crimes у Братиславі
 
У День Незалежності України, Фонд Віктора Пінчука та PinchukArtCentre у партнерстві з Офісом Президента України та Посольством України в Словацькій Республіці відкрили виставку Russian War Crimes / російські воєнні злочини в замку Братиславський Град. Проєкт демонструє фотографії, зроблені по всій Україні з початку жорстокого повномасштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого 2022 року.
 
Мирослав Влаховський, Міністр закордонних та європейських справ Словаччини, Віктор Пінчук, засновник Фонду Віктора Пінчука та PinchukArtCentre, Андрій Єрмак, керівник Офісу Президента України, Мирослав  Кастран, Надзвичайний та Повноважний Посол України в Словаччині та Сюзанна Фіалова, словацька акторка виступили на офіційному відкритті виставки Russian War Crimes.
 
«Ми маємо розповісти цю трагічну історію про російські воєнні злочини якомога голосніше та якомога ширше, з надією, що політичні лідери вирішать надіслати Україні якомога більше та якомога швидше зброї», зазначив Віктор Пінчук у своєму виступі.
 
Виставка Russian War Crimes відкрита з 24 серпня по 30 серпня за адресою: Bratislavský hrad, Hrad 811 06.

ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
Фонд Віктора Пінчука відкрив виставку
0
https://vojna-v-ukraine.com/truha/63897-prigozhina-pomitili-u-lvovi.html