Войти

Контрнаступ ЗСУ – це не кіно і не гра, на кону стоять людські життя, тому не потрібно говорити, що «наступ повільний»

Контрнаступ ЗСУ – це не кіно і не гра, на кону стоять людські життя, тому не потрібно говорити, що «наступ повільний».

Наша армія наступає в умовах, коли у ворога було дуже багато часу для підготовки оборони, там кілометри мінних полів, безліч бетонних укріплень та інших фортифікаційних споруд. Рашисти мають перевагу у повітрі.

Більшість людей думали, що наш наступ буде схожий на Харківську операцію, але це були помилкові очікування. Тоді ми застали ворога зненацька і рашисти не вибудували потужну лінію оборони через нехватку часу. А от зараз, русня знала, де ми будемо наступати, де буде удар і часу для підготовки у них було вдосталь. Це означає, що рух ЗСУ неймовірно ускладнений, наші хлопці атакують без переваги у авіації. Жодна західна армія не проводила б наступ без домінації у повітрі. А наші хлопці таку операцію проводять і рухаються вперед, не так швидко як комусь хотілося б, але рухаються.

Всі ті, хто нібито розчаровані «темпами наступу» мають зрозуміти, що писати статтю для якогось західного видання, сидячи десь у Нью-Йорку, попиваючи каву у зручному шкіряному кріслі – це одне, а вибігати з БТРа під удари артилерії та авіація і атакувати ворожі посадки проходячи мінні поля – це зовсім інше. Це ж стосується і звичайних цивільних українців, у суспільстві дуже сильно були завищені очікування від контрнаступу, а зараз проглядається деяке незрозуміле «розчарування», не можна критикувати військових і розповідати, як і з якою швидкістю потрібно наступати, при цьому сидячи на дивані і попиваючи пивко, просто блядь не можна.

Всі завищені очікування – це виключно ваші проблеми. Просто зрозумійте в яких умовах ведуть наступ ЗСУ. Не потрібно розчаруватися, що це не швидко, у нас не повинно бути якихось таймінгів, наші воїни роблять важку, продуману і кровопролитну роботу. Ця операція чимось нагадує Херсонську, але вона в рази зараз складніша. Ми метр за метром звільняємо нашу землю, методично виносимо логістику ворога, і в якусь мить, оборонна рашистів лусне від натиску і ЗСУ вийдуть на оперативний простір і тоді все понесеться…

Вірте у наших воїнів, менше диванної критики – більше донатів, і не звертайте увагу на песимістичні матеріали західних ЗМІ чи русняві вкиди. Все буде Україну, ЗСУ – роблять свою справу 💪

ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
0
https://vojna-v-ukraine.com/truha/61291-druzi-uvaga.html