Войти

🔥3 тисячі гривень за мем! «Спіймай баригу» знову роздає гроші 💸💸💸

🔥3 тисячі гривень за мем! «Спіймай баригу» знову роздає гроші 💸💸💸

Заробити на простих завданнях пропонує проект «Спіймай баригу». Організатори запровадили спеціальний конкурс в рамках акції і платять переможцям реальні гроші. Про це повідомляють на сайті проекту. Там пропонують виконати прості завдання, а переможцям перераховують гроші 💰 на картку. Цього разу достатньо придумати мем на тему боротьби з наркоторгівлею, опублікувати на своїй сторінці в соцмережі та відправити скрін на пошту проекту: spiymaibarigu@gmail.com">spiymaibarigu@gmail.com

Чотири групи переможців вже отримали свою винагороду. Учасники конкурсу складали вірші, фотографували рекламні бігборди та малювали логотипи про викриття наркодилерів. Серія конкурсів стартувала два місяці тому, свої сили вже випробували десятки учасників, а переможцям виплатили загалом 42 тисячі гривень. Конкурс триває! Перемогти може кожен!

Акція «Спіймай баригу» діє по всій Україні від початку травня цього року. За кожне успішне затримання вже перераховують винагороди на рахунки учасників. Докладна інструкція є на сайті «Спіймай баригу». Суми нагород стартують від восьми тисяч гривень за дрібного закладника до одного мільйона гривень за велику лабораторію.
🔥3 тисячі гривень за мем!
0
https://vojna-v-ukraine.com/truha/59971-ekstremalno-patrioticheskij-vidos.html