Войти

Мінекономіки, повністю проігнорувавши зауваження Антимонопольного комітету та Мінфіну, подало на розгляд Кабміну питання передачі передачу активів «Укрнафтобуріння» в управління «Укрнафти»

Мінекономіки, повністю проігнорувавши зауваження Антимонопольного комітету та Мінфіну, подало на розгляд Кабміну питання передачі передачу активів «Укрнафтобуріння» в управління «Укрнафти». Розгляд відбудеться сьогодні.

Зокрема, передбачену проектом розпорядження передачу в управління активів (майна) Антимонопольним комітетом визнано концентрацію суб’єктів господарювання відповідно до статті 22 Закону України «Про захист економічної конкуренції» та зазначено, що у Комітету немає наразі підстав для оцінки та надання дозволу на таку концентрацію.
Також, Мінекономіки так і не визначило як врегулювати зауваження Мінфіну про здатність ПАТ «Укрнафта», на якій досі тримають перевірки Держаудитслужби та якій досі Урядом не затверджено фінплан, ефективно управляти цими активами та забезпечити сплату до державного бюджету плати за управління активами, які у військовий час вкрай необхідні для фінансування оборони нашої країни.
Крім цього Мінекономіки не визначено правові заходи врегулювання судових ризиків такої передачі активів.

Такі дії Мінекономіки створюють умови для успішного оскарження дій Уряду у судах та замороження діяльності як ВК «Укрнафтобуріння», ТОВ «Сіріус-1», ТОВ «Сахалінське» так і ПАТ «Укрнафта».

ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
0
https://vojna-v-ukraine.com/truha/46161-zelenskij-sogodni-v-japognii.html