Войти

Гордон vs Поворознюк

Гордон vs Поворознюк

Вибух емоцій та взаємних образ між журналістом і фермером набирає обертів. Тепер обидва звинувачують один одного у співпраці з ФСБ. Труха звернулася по коментарі до обох учасників скандалу. Обидва обіцяють – на гальмах все не спустять.

▪️Журналіст, Дмитро Гордон

Есть такой Поворознюк – жирная, отбитая свинья. Он относится к категории людей, которые думают сделать себе имидж на очернении популярных людей, он сказал две вещи и соврал в обоих вещах. Он сказал, что Гордон – агент ФСБ, и что у Гордона квартира в москве записана на его тещу. Я несколько раз говорил: у меня нет в росии ни недвижимости, ни бизнеса. Поэтому я хочу сказать, что у него еще есть несколько дней, конечно. Несколько дней, не больше, для извинений. Но если он не извинится, я ему не завидую.

▪️Фермер, президент ФК «Інгулець», Олександр Поворознюк

Які два дні на**й? Розберемося. Це його право, що хоче, те й говорить. Ми живемо у демократичній державі, хоче – хай говорить. Я говорю, що думаю, він говорить, що думає. В чому проблема? Я ще нічого не читав, я в дорозі. Навіщо взагалі дурним голову забивати? Воно мені не цікаво. Приїду ознайомлюсь, якщо вважатиму за потрібне. Я роблю і говорю те, що вважаю необхідним, якщо розпилятимусь і дивитимусь, хто, що сказав, та на**й воно мені потрібно?! Прийде час – будуть докази.

ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
Гордон vs Поворознюк
0
https://vojna-v-ukraine.com/truha/21665-voennyh-v-ukraine-budut-proverjat.html