Войти

Сьогодні в Ізюмі Харківської області продовжились ексгумаційні роботи на місці знайденого масового поховання, – Володимир Зеленський

Сьогодні в Ізюмі Харківської області продовжились ексгумаційні роботи на місці знайденого масового поховання, – Володимир Зеленський.

«Отримані нові докази тортур, які застосовувалися до людей, що там поховані. У звільнених районах Харківщини знайдено вже понад десять катівень у різних містах і селищах.

Коли окупанти втікали, вони кинули й апарати для знущання. Навіть на звичайному вокзалі Козачої Лопані знайшли приміщення для тортур, знайшли інструменти для катувань струмом».

ПОДПИСАТЬСЯ ⚡️ Прислать новость
Сьогодні в Ізюмі Харківської області продовжились ексгумаційні роботи на місці знайденого масового поховання, – Володимир Зеленський Сьогодні в Ізюмі Харківської області продовжились ексгумаційні роботи на місці знайденого масового поховання, – Володимир Зеленський Сьогодні в Ізюмі Харківської області продовжились ексгумаційні роботи на місці знайденого масового поховання, – Володимир Зеленський
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/news-ukraine/7404-byvshij-glava-mid-rumynii-andrej.html