Войти

⚛️ Запущено третій блок АЕС Барака в ОАЕ

⚛️ Запущено третій блок АЕС Барака в ОАЕ

Реактор потужністю 1400 МВт наразі виробляє тепло від ядерного розщеплення, а його підключення до електричної мережі ОАЕ відбудеться найближчими тижнями.

Тепер він буде підключений до мережі та проходитиме процес тестування потужності (PAT). Це означає, що його оператори поступово збільшуватимуть потужність агрегату з постійним моніторингом і тестуванням до досягнення максимального виробництва електроенергії.

Будівництво чотирьох сконструйованих Кореєю (Korea Electric Power Corporation (KEPCO) блоків APR-1400 у Бараці, в регіоні Аль-Дафра емірату Абу-Дабі, розпочалося 2012 року, а роботи на третьому блоці – в 2014-му. Блоки №№1-2, які почали комерційну експлуатацію в квітні 2021 року та березні поточного відповідно, зараз постачають 2800 МВт до мережі ОАЕ, а енергоблок №4 перебуває у фінальній стадії введення в експлуатацію перед завершенням будівництва.

https://www.world-nuclear-news.org/Articles/Third-Barakah-unit-starts-up">https://www.world-nuclear-news.org/Articles/Third-Barakah-unit-starts-up

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
⚛️ Запущено третій блок АЕС
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/8999-okupanti-poshkodili-v-ukraini.html