Войти

Японія та японський народ стоять пліч-о-пліч з Україною на захисті справжніх цінностей

Японія та японський народ стоять пліч-о-пліч з Україною на захисті справжніх цінностей. Вчергове упевнився в цьому під час зустрічі з Прем’єр-міністром Японії Кішідою Фуміо у Нью-Йорку. Подякував за підтримку України під час російської агресії.

Важлива тема нашої розмови — безпека ядерних об'єктів. Розповів Прем’єр-міністру про ситуацію на Запорізькій АЕС та обстріли росією Південноукраїнської АЕС. Скоординували позиції щодо заходів із демілітаризації ЗАЕС. Розраховуємо на сприяння Японії у цьому питанні на рівні G7.

Подякував Японії за участь у Кримській платформі, фінансову, гуманітарну та політичну підтримку. Обговорили необхідність посилення санкційного тиску на росію та створення трибуналу для притягнення до відповідальності вищого керівництва країни-агресора за злочини проти українців.

Під час зустрічі пан Фуміо повідомив, що посольство Японії повертається до Києва та повною мірою відновить роботу. Він запевнив, що його країна й надалі буде потужним адвокатом України на рівні G7 та в ООН.
Японія та японський народ стоять
Японія та японський народ стоять
Японія та японський народ стоять
Японія та японський народ стоять
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/8484-german-galuschenko-u-ssha.html