Войти

⚡️ Герман Галущенко обговорив з міністром енергетики Австралії Крісом Боуеном протидію російському енергетичному шантажу

⚡️ Герман Галущенко обговорив з міністром енергетики Австралії Крісом Боуеном протидію російському енергетичному шантажу

Міністр енергетики України Герман Галущенко
під час робочої поїздки до США провів зустріч із міністром з питань зміни клімату і енергетики Австралії Крісом Боуеном.

Очільник Міненерго подякував колезі за підтримку України в боротьбі з російським агресором, яка надається Австралією на політичному, військовому та енергетичному рівнях.

«Особливо цінною є допомога енергоносіями для сталого проходження осінньо-зимового періоду. Отримані від Австралії тонни кам’яного вугілля допоможуть зігрівати оселі українців цієї надскладної зими», – зазначив він.

Герман Галущенко поінформував колегу про регулярні обстріли росіянами об’єктів енергетичної інфраструктури України та запросив взяти участь у її відновленні.

Міністри також обговорили конкретні кроки задля протидії російській агресії й енергетичному шантажу рф, які залишаються ключовими питаннями глобального порядку денного.

https://www.mev.gov.ua/novyna/herman-halushchenko-obhovoryv-z-ministrom-enerhetyky-avstraliyi-krisom-bouenom-protydiyu">https://www.mev.gov.ua/novyna/herman-halushchenko-obhovoryv-z-ministrom-enerhetyky-avstraliyi-krisom-bouenom-protydiyu

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
⚡️ Герман Галущенко обговорив з
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/8430-ssha-vistavit-na-prodazh.html