Войти

🛢 США виставить на продаж додаткові запаси нафти із власних резервів

🛢 США виставить на продаж додаткові запаси нафти із власних резервів

Міністерство енергетики США запропонує додаткові власні запаси сирої нафти напередодні заборони країн ЄС імпортувати більшу частину російської нафти. Запроваджені у червні санкції проти росії, забороняють 90% таких поставок.

США виставить на продаж 10 мільйонів барелів сирої нафти з низьким вмістом сірки для поставок у листопаді зі сховищ у Техасі та Луїзіані.

Пропозиція уряду надійшла в той час, коли світові базові ціни на нафту впали до рівнів, які спостерігались до початку вторгнення росії в Україну, оскільки інвестори прислухаються до попереджень про глобальну рецесію. Крім того, зниження ф'ючерсів на нафту призвело до падіння цін на американські насоси на кілька тижнів.

Також дії уряду США в цей час збігаються з обговоренням Організацією країн-експортерів нафти можливості обмеження виробництва. ОПЕК і її союзники домовилися скоротити видобуток наступного місяця на 100 тис. барелів на день.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-09-19/us-offers-10-million-barrels-of-crude-oil-for-november-delivery">https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-09-19/us-offers-10-million-barrels-of-crude-oil-for-november-delivery

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
🛢 США виставить на продаж
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/8425-ministri-energetiki-ukraini-german.html