Войти

⚠️ Профільні міністри України й Австрії обговорили підготовку до опалювального сезону в умовах енергетичної кризи

⚠️ Профільні міністри України й Австрії обговорили підготовку до опалювального сезону в умовах енергетичної кризи

Міністр енергетики України Герман Галущенко
провів зустріч із міністром з питань клімату, довкілля, енергетики, мобільності, інновацій і технологій Австрії Леонорою Гевесслер у межах робочої поїздки до США. Вони обговорили зміцнення енергетичної безпеки та шляхи посилення протидії енергетичному шантажу з боку росії.

«Як Європа, так і Україна готуються до важкої зими. В умовах енергетичної кризи та військової агресії росії проти України нам вкрай необхідно впроваджувати заходи щодо заощадження енергоресурсів та диверсифікації їх постачання», – констатував Герман Галущенко.

Міністр впевнений, що завдяки «спільним зусиллям України та Європи ми зможемо протистояти ворогу й забезпечити громадянам надійне енергопостачання цього опалювального сезону». Він також подякував австрійській стороні за гуманітарну допомогу для відновлення енергетичного сектору України, який постійно зазнає нищівних руйнувань внаслідок російської агресії.

Леонора Гевесслер своєю чергою запевнила міністра у підтримці України з боку Австрії та наголосила на необхідності продовження співпраці для забезпечення енергобезпеки європейського регіону.

https://www.mev.gov.ua/novyna/profilni-ministry-ukrayiny-i-avstriyi-obhovoryly-pidhotovku-do-opalyuvalnoho-sezonu-v">https://www.mev.gov.ua/novyna/profilni-ministry-ukrayiny-i-avstriyi-obhovoryly-pidhotovku-do-opalyuvalnoho-sezonu-v

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
⚠️ Профільні міністри України й
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/8399-page.html