Войти

❌ «Північний Потік-2» не буде запущено ніколи, – німецький політик

«Північний Потік-2» не буде запущено ніколи, – німецький політик

Втрата довіри до рф настільки фундаментальна, що Берлін ніколи більше не покладатиметься на постачання російських енергоносіїв, упевнений прем'єр-міністр німецької федеральної землі Нижня Саксонія Штефан Вайль.

Добудований у 2021-му році газопровід «Північний Потік-2» ніколи не буде введений в експлуатацію і не постачатиме російський газ до Німеччини. Цього не станеться і після закінчення ери російського президента володимира путіна, цитує Штефана Вайля DW.

«Енергетичного партнерства з росією в майбутньому не буде», – упевнений прем'єр-міністр однієї з найбільших федеральних земель ФРН. «росіяни вже давно спалили всі мости, знищивши найважливіший актив партнерства – довіру», – заявив він.

За словами Вайля, будь-хто, хто зараз погодиться співпрацювати з росією, повинен побоюватися, що його буде обдурено вдруге. «Ця співпраця безповоротно зруйнована. І захід одужає від цього швидше, ніж росія», – впевнений прем'єр-міністр Нижньої Саксонії.

https://www.dw.com/ru/premerministr-niznej-saksonii-severnyj-potok-2-nikogda-ne-budet-zapusen/a-63167020">https://www.dw.com/ru/premerministr-niznej-saksonii-severnyj-potok-2-nikogda-ne-budet-zapusen/a-63167020

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
❌ «Північний Потік-2» не буде
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/7854-mobilizatsija-v-rf-svoevremenna-i.html