Войти

Ізюм, Балаклія, Куп’янськ і Харківщина загалом – міста й громади, які ми звільнили

Ізюм, Балаклія, Куп’янськ і Харківщина загалом – міста й громади, які ми звільнили. Ці слова звучать зараз. Звучать усюди.

Маріуполь, Мелітополь і Херсон – також звучать, але звучатимуть іще частіше й гучніше, коли ми їх звільнимо.

Донецьк, Горлівка й Луганськ – і вони звучатимуть. Джанкой, Євпаторія, Ялта – і вони також.

Про чуже ми не говоримо. Звучать тільки наші слова, українські слова. Щоранку, щодня, щовечора, щоночі – протягом уже 207 днів.

Звучать завдяки Збройним Силам України, завдяки Силам спеціальних операцій, завдяки ГУР, завдяки СБУ, завдяки теробороні, завдяки прикордонникам і всій системі МВС – від Нацгвардії та Нацполіції до рятувальників ДСНС.

Найважливіші слова, що звучать завдяки нашим медичним працівникам і транспортникам, завдяки енергетикам і волонтерам, завдяки бійцям інформаційного фронту й освітянам, завдяки дипломатам і багатьом-багатьом іншим, хто виконує свою роботу так, що це посилює нас усіх. Посилює нашу здатність боротися й перемагати.
Ізюм, Балаклія, Куп’янськ і Харківщина загалом – міста й громади, які ми звільнили Ізюм, Балаклія, Куп’янськ і Харківщина загалом – міста й громади, які ми звільнили Ізюм, Балаклія, Куп’янськ і Харківщина загалом – міста й громади, які ми звільнили
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/7535-riziku-povnogo-znestrumlennja-u.html