Войти

Інтерпайп готовий до інтеграції в Євросоюз, — топ-менеджер компанії на КМЕФ-2023

Інтерпайп готовий до інтеграції в Євросоюз, — топ-менеджер компанії на КМЕФ-2023

Минулого року офіційний Брюссель надав українському бізнесу величезну підтримку, тимчасово скасувавши всі мита і квоти на українські товари. Завдяки цьому промислова компанія Інтерпайп почала освоювати унікальні, навіть штучні види трубної продукції для потреб машинобудівних корпорацій у Євросоюзі. "Тільки за рік ми освоїли понад 100 видів нової продукції, у перспективі ця цифра перевищить 200", - розповів перший заступник генерального директора Інтерпайпу Денис Морозов під час свого виступу на Київському міжнародному економічному форумі-2023.

Він також навів приклад роботи з одним із європейських клієнтів, який побачив, що українська компанія може виконувати всі жорсткі вимоги до якості продукції та термінів її постачання. "Раніше у нього було всього три постачальники, завдяки нашій чіпкості Інтерпайп став четвертим", - повідомив Денис Морозов.

Топ-менеджер також зазначив, що Інтерпайп ще 11 років тому інвестував $1 млрд. у будівництво сучасного, зеленого електрометалургійного заводу "Інтерпайп Сталь", який зараз відповідає "зеленому" порядку денному в Євросоюзі. "Ми влучили в ціль! Тепер, коли ми пропонуємо свою продукцію європейським клієнтам, вони кажуть нам, що "Інтерпайп" уже відповідає їхнім вимогам з екології, які вони виставлятимуть своїм постачальникам через 5 років! Вони нас так і кажуть: "Ви вже Європа!", - констатував Денис Морозов.

Україна Online | Підписатись
Інтерпайп готовий до інтеграції в
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/72628-zljakavshis-chergovogo-etapu-oslablennja-rublja.html