Войти

На Харківщині тривають слідчі дії в районах, які були звільнені від російської окупації

На Харківщині тривають слідчі дії в районах, які були звільнені від російської окупації. Фіксуються всі злочини рашистів, збираються докази їхньої винуватості. Знайдені катівні, в яких знущалися з мирних жителів окупованих міст і селищ, приміщення, у яких тримали людей – навіть іноземців. 

Світ повинен на все це відреагувати. Росія повторила в Ізюмі те, що зробила в Бучі. І зараз ми тільки почали дізнаватися повну правду про те, що відбувалося в цій частині Харківщини. Добре, що в структурах ООН уже готують групу працівників, яка побуває в цьому місці біля Ізюма, яка побачить і зможе доповісти усім у системі ООН про те, що робили російські терористи.
 
Ми забезпечимо повний доступ журналістів до звільненої території та всіх місць знущання з людей, ми дамо такий доступ, який допоможе повідомити світу, що рашизм має бути засуджений.
На Харківщині тривають слідчі дії в районах, які були звільнені від російської окупації На Харківщині тривають слідчі дії в районах, які були звільнені від російської окупації На Харківщині тривають слідчі дії в районах, які були звільнені від російської окупації
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/7259-situatsija-v-limane-dlja-protivnika.html