Войти

Сьогодні поблизу міста Часів Яр на Донеччині російські терористи вдарили по машині волонтерів

Сьогодні поблизу міста Часів Яр на Донеччині російські терористи вдарили по машині волонтерів. Пряме влучання з ПТРК. Станом на цей час точно відомо, що загинув канадець Ентоні Ігнат. На жаль, імовірно, теж загинула іспанка Емма Ігуаль. Мої співчуття рідним… Ще двоє волонтерів доправлені в лікарні Дніпра. Це громадянин Німеччини Мавік Рубен і громадянин Швеції Йохан Матіас, їм надається необхідна допомога. Цей російський обстріл знов-таки підтверджує, наскільки близькою є війна проти України для всіх у світі, хто дійсно цінує людське життя і хто вважає спільним моральним обовʼязком людства зупинити терор і перемогти зло.

Слава всім нашим воїнам! Слава всьому нашому народу! Дякую кожному у світі, хто допомагає Україні вистояти, захистити життя! Обов’язково ми переможемо!

Слава Україні!
Сьогодні поблизу міста Часів Яр на Донеччині російські терористи вдарили по машині волонтерів Сьогодні поблизу міста Часів Яр на Донеччині російські терористи вдарили по машині волонтерів Сьогодні поблизу міста Часів Яр на Донеччині російські терористи вдарили по машині волонтерів
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/66768-polski-prikordonniki-povidomili-pro-napad.html