Войти

Кого з українців офіційно вважають найбільшими ворогами у РФ за захист України та допомогу ЗСУ?

Кого з українців офіційно вважають найбільшими ворогами у РФ за захист України та допомогу ЗСУ?

Валерія Залужного
. Головнокомандувача ЗСУ країна-терористка оголосила у розшук після того, як Сили оборони звільнили більше 40% окупованих з 24.02.22 територій. Залужний продовжує “відповідати” ворогу на полі бою.

Кирила Буданова. Головний розвідник країни потрапив під заочний арешт у рф. “Мені приємно, це хороший показник, зобов’язуюсь працювати ще краще”, - відреагував він.

Олега Сенцова. Колишній “в'язень режиму” , обвинувачений у тероризмі, взяв до рук зброю та виборює нашу правду і свободу.

Машу Єфросиніну. Відому ведучу та блогерку родом із Криму записали в екстремісти за те, що не мовчала. Єфросиніна потролила росіян за свій новий статус. “Це ж яка відповідальність!”, - написала вона.

Євгенія Черняка. Відомого українського бізнесмена заочно заарештували у рф за допомогу українцям. Черняк назвав дії ворога маразмом. “Значит всё правильно делаем, раз такой вой на болотах!”, - прокоментував він.

Олександра Роднянського. Українського режисера заочно арештували на московії за правду про війну. Він зберіг українське громадянство і з перших днів публічно засуджує війну: “і надалі мовчати не буду, поки росія веде війну в моїй рідній Україні”.

Олексія Арестовича. Колишнього радника Офісу Президента росіяни внесли до списку екстремістів, бо від початку війни він був головним “заспокійливим” для українців. “Мелочь, а приятно”, - пожартував він.

Якби могли, заарештували би всіх українців 🫣
Здоровий глузд і рф - речі несумісні 🤯

Україна Online | Підписатись
Кого з українців офіційно вважають
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/65215-schojno-proviv-zasidannja-stavki.html