Войти

⚡️Питання енергетичної безпеки регіону розташування ⚛️Хмельницької атомної електростанції та готовності до радіаційного захисту населення у зоні спостереження ХАЕС обговорили сьогодні під час робочої

⚡️Питання енергетичної безпеки регіону розташування ⚛️Хмельницької атомної електростанції та готовності до радіаційного захисту населення у зоні спостереження ХАЕС обговорили сьогодні під час робочої зустрічі народні депутати Верховної Ради України Олександр Копиленко, Сергій Мандзій та Андрій Козюра, генеральний директор ВП ХАЕС.
Народні депутати ознайомилися з роботою енергогенеруючого підприємства у воєнний час, з волонтерською діяльністю підрозділів Хмельницької АЕС та дізналися про допомогу ЗСУ, яку трудовий колектив підприємства надає з перших днів повномасштабної війни. Генеральний директор ВП ХАЕС зазначив, що від початку війни атомники спрямували на спецрахунок НБУ для допомоги обороні України уже більше 92 мільйонів гривень власних коштів.
Сергій Мандзій та Олександр Копиленко висловили впевненість, що робота Хмельницької АЕС і надалі буде стабільною та сприятиме енергетичній незалежності держави, а нетішинські атомники міцно триматимуть енергетичний фронт.
Підпишись: https://t.me/khnpp
⚡️Питання енергетичної безпеки регіону розташування
⚡️Питання енергетичної безпеки регіону розташування
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/5985-atomniki-vchergove-nadali-zahisnu.html