Войти

Як правильно підібрати собі зручну колегію суддів? Ось майстер-клас від олігарха Констатіна Жеваго — ЗМІ

Як правильно підібрати собі зручну колегію суддів? Ось майстер-клас від олігарха Констатіна Жеваго — ЗМІ

Йдеться про справу, де бізнесмен хоче забрати в управління компанію "Преміоррі", яку він ніколи не володів, але тепер чомусь вирішив взяти під контроль. Це шинний бізнес, який використовує виробничі потужності збанкрутілої "Росави".

Як повідомляють ЗМІ Жеваго через своїх адвокатів фактично підробив документи про зміну бенефіціара у британському реєстрі. І ці підроблені чи навіть не до кінця підписані документи та роздруківки подав у суді. Суд визнав їх законним доказом. Апеляція у Північному апеляційному госпсуді мала відбутися 4 липня. Але цього не сталося: з того часу 3 (три!) рази змінилася колегія суддів.
Першу партію (Алла Демидова, Ірина Ходаковська) "відправили у відпустку", другу (Олексій Євсіков, Віталій Корсак) - у самовідведення під надуманим приводом. І лише третій склад колегії (Світлана Володимиренко, Сергій Буравльов, Борис Ткаченко), певне, влаштував захист Жеваго. Адже у ньому є суддя Сергій Буравльов. Який вже виносив рішення на користь компаній Жеваго іншим сумнівним кейсам.

Таким чином, поки у “великих справах” про зловживання у банку, металургійній компанії та у справі про хабар екс-главі Верховного суду Князєву Жеваго поступово “притискають хвіст”, у дрібніших справах він все ще почувається вільно і крутить суддями як циган сонцем

Україна Online | Підписатись
Як правильно підібрати собі зручну
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/59524-na-2-roki-kitaj-obmezhu.html