Войти

❄️Щороку після закінчення зими на РАЕС традиційно розпочинається підготовка до наступного осінньо-зимового періоду (ОЗП)

❄️Щороку після закінчення зими на РАЕС традиційно розпочинається підготовка до наступного осінньо-зимового періоду (ОЗП).

📢«Станом на сьогодні вже провели гідравлічні випробування трубопроводів видачі хімічних реагентів та теплосупутників на технологічних естакадах, виконали капітальний ремонт підігрівачів та мережевих насосів, очищення поверхонь нагріву трубних частин підігрівачів, контроль металу трубопроводів мережевої води. Перевірили цілісність корпусів камер промислового телебачення, працездатність систем оповіщення та вуличних гучномовців», - зазначив т. в. о. начальника ВТС РАЕС Андрій Козак.

👉Загалом усі ОТЗ планується завершити до початку опалювального сезону. Сьогодні перед атомниками стоїть важливе завдання – вчасно і якісно підготувати обладнання, будівлі та персонал РАЕС до безаварійної роботи в період несення максимальних навантажень в холодну пору, оскільки в умовах ймовірних терористичних атак з боку росії забезпечення виробництва електроенергії є пріоритетним питанням для всієї країни.
❄️Щороку після закінчення зими на
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/58970-v-chernivetskij-oblasti-posadovtsja-vijskkomatu.html