Войти

«Метінвест» Ріната Ахметова за півтора року війни передав силам оборони понад 1500 дронів

«Метінвест» Ріната Ахметова за півтора року війни передав силам оборони понад 1500 дронів

Із початку повномасштабного вторгнення, група «Метінвест» передала українським підрозділам понад 1500 розвідувальних безпілотників різних типів – у межах ініціативи «Сталевий Фронт» Ріната Ахметова.

Одними з найбільш затребуваних моделей, що мають попит серед оборонців, є розвідувальні дрони DJI Mavic, що допомагають ефективно виявляти техніку та коригувати удари по позиціях росіян. Партію найтехнологічніших Autel EVO II отримало Головне управління розвідки. На фротні також працюють майже півсотні літаків розвідувального типу від «Метінвесту»: «Фурій», «Ельфів» та «Валькірій». Загалом, компанія стала найбільшим постачальником БПЛА для української армії серед приватних бізнесів (не враховуючи благодійні фонди).

«Наявність сучасних БПЛА – важлива запорука успіху армії під час бойових дій. Ми будемо постачати їх і надалі. Ми віримо в перемогу Україну та робимо все можливе, щоб цей момент настав якомога швидше, а наші воїни повернулися додому», – сказав гендиректор «Метінвесту» Юрій Риженков.

Україна Online | Підписатись
«Метінвест» Ріната Ахметова за півтора
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/57629-minoboroni-ukraini-dalo-gidnu-vidpovid.html