Войти

🇫🇷 У Франції зосереджені на короткостроковому вирішенні енергетичних проблем

🇫🇷 У Франції зосереджені на короткостроковому вирішенні енергетичних проблем

Міністр фінансів Франції Бруно Ле Мер
повідомив, що його країна наразі має зосередитися на розв’язанні короткострокової енергетичної проблеми, яка виникає через наближення зимового сезону, передає Reuters.

«Короткострокове завдання полягає в тому, щоб отримати більше газу, більше нафти, більше електроенергії, що надходить з інших країн, ніж з росії», – зазначив він.

Відповідаючи на питання щодо можливе будівництва нового газопроводу через Піренеї, Міністр фінансів уточнив, що зараз важливо звернути увагу саме на короткострокову перспективу: «Це питання місяців, тижнів, днів, я не впевнений, що новий трубопровід допоможе нам пережити зиму».

«Давайте зосередимося на дуже короткострокових викликах»,
– сказав він, додавши, що громадська думка може поставити під сумнів інвестиції в інфраструктуру викопного палива, оскільки натомість вона очікує прискорення переходу на зелену енергію.

https://www.reuters.com/business/energy/french-finance-minister-say-pyrenees-pipeline-not-priority-2022-09-03/">https://www.reuters.com/business/energy/french-finance-minister-say-pyrenees-pipeline-not-priority-2022-09-03/

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
🇫🇷 У Франції зосереджені на
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/5517-sogodni-5-veresnja-2022.html