Войти

Ігрова залежність в Україні не носить масовий характер — результати першого національного дослідження під егідою МОЗ

Ігрова залежність в Україні не носить масовий характер — результати першого національного дослідження під егідою МОЗ

ГС «Центр відповідальної гри» презентував звіт за результатами першого в Україні національного дослідження у сфері ігрової залежності. FAVBET став головним меценатом дослідження. На заході виступили представники МОЗ України, Міністерства соціальної політики України, КРАІЛ, Інституту психіатрії, а також ліцензовані організатори азартних ігор.

Експертам вдалося опитати понад 9000 українських гравців в онлайн-казино та наземних гральних закладах. На основі вивчення ігрової поведінки осіб, які грають у азартні ігри, були вперше сформовані портрети українського гравця, встановлені критерії патологічної та проблемної ігрової поведінки, а на їх основі розроблені рекомендації для організаторів, держави та самих гравців щодо впровадження попередження, діагностування та лікування лудоманії. Більше про дослідження можна дізнатися тут.

«Це дослідження має велике значення для добробуту українських гравців, і ми раді, що навколо нього об’єдналися лідери азартної сфери та відповідальні державні органи. Це однозначно сигнал для всієї галузі та ще один крок до формування азартного ринку за кращими світовими стандартами», — сказали у FAVBET
Ігрова залежність в Україні не
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/53783-druzi-popri-vsi-bjurokratichni-pereshkodi.html