Войти

🙊 «Експерт-атомник», який водив членів місії МАГАТЕ територією ЗАЕС, насправді спеціаліст із мавпячого розмноження

🙊 «Експерт-атомник», який водив членів місії МАГАТЕ територією ЗАЕС, насправді спеціаліст із мавпячого розмноження

Голомозий аферист ренат карчаа, якого російські ЗМІ називають експертом-атомником та радником глави Росатома має коротку, проте доволі яскраву біографію. В якій жодним чином немає навіть натяку на енергетику.

Саме цей «гід експерт-атомник» (хоро)водив місію МАГАТЕ територією Запорізької АЕС і свято переконував, що випущена нібито з території України ракета перед приземленням здійснила розворот на 180º і лише тому може здатися, що її запустили з окупованої території.

Бекграундом такого «альтернативно ерудованого» експерта зацікавилася Медіазона. І виявилося багато цікавого.

карчаа – наймолодший депутат парламенту Абхазії першого скликання. Крім того, він працював на базі знаменитого розплідника мавп у Сухумі, а ще – був безпосередньо дотичний до продажу наукового архіву інституту експериментальної приматології та винуватцем смертельного ДТП із підлітком.

«Експертом з усього» карчаа підпрацьовував давно та всюди: був і спостерігачем на виборах, і радником президента, і «незалежним експертом» Абхазії та Північного Кавказу, і казна чим ще. Такий собі майстер на всі руки. Тепер дійшла черга і до атомної енергетики...

Нагадаємо, що 2 вересня уряд України затвердив перелік персональних санкцій, під які потрапив і вищеописаний «експерт», якого росіяни наполегливо протягували до складу «висвітлювачів» перебування місії МАГАТЕ на ЗАЕС.

https://zona.media/article/2022/09/02/karchaa">https://zona.media/article/2022/09/02/karchaa

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
🙊 «Експерт-атомник», який водив членів
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/5333-kompanija-totalenergies-transportuvatime-i.html