Войти

📚 Енергоатом привітав юних учасників проєкту #ВсеБудеУкраїна

📚 Енергоатом привітав юних учасників проєкту #ВсеБудеУкраїна

Сьогодні, 2 вересня 2022 року, представники Енергоатома завітали до Іванкова, щоб з нагоди початку нового навчального року заохотити юних учасників онлайн-проєкту «Енергоатом Junior #ВсеБудеУкраїна».

Талановитих дітей та їхніх вихователів привітав виконавчий директор з персоналу ДП «НАЕК «Енергоатом» Олег Бояринцев. Він наголосив, що цей проєкт спрямований на зміцнення патріотизму серед молоді, а також на подальший розвиток здібностей.

«Компанія не перший рік співпрацює із закладами шкільної та позашкільної освіти Іванківської ОТГ. Такі проєкти, як «Енергоатом Junior #ВсеБудеУкраїна», дають можливість дітям не лише проявити свої таланти, а й познайомитись з Енергоатомом. Впевнений, що тут присутні майбутні атомники», – зазначив він.

До привітань долучилась і народний депутат України Ольга Василевська-Смаглюк: «Ми з Енергоатомом співпрацюємо з перших днів повномасштабної війни. Компанія допомагала громаді з паливом, надавала гуманітарну та іншу необхідну допомогу. Іванківщина славиться своїми майстрами, і дуже важливо, щоб діти мали змогу жити, творити і гідно продовжувати традиції нашого славетного регіону. Дай вам Бог натхнення, миру та здоров'я!».

Нагадаємо, Енергоатом надав дітям і підліткам можливість через власний творчий підхід висловити свою громадянську позицію #closethesky, #stopwar #loveukraine etc. Головна умова участі проста – бути патріотом України. І справжні патріоти Іванківської громади на Київщині підготували понад 100 творчих робіт.

Юних учасників проєкту, керівників гуртків і працівників Іванківського центру творчості дітей та юнацтва відзначили подяками й нагородами.

#НовиниКомпанії

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/5206-turechchina-pidvischila-tsini-na.html