Войти

Благодійний фонд PIN-UP Foundation запустив гуманітарний проєкт LINE-UP для швидкої допомоги українцям у прифронтових містах

Благодійний фонд PIN-UP Foundation запустив гуманітарний проєкт LINE-UP для швидкої допомоги українцям у прифронтових містах.

До PIN-UP Foundation почастішали запити від людей, які проживають у районах близьких до бойових дій. Люди гостро потребують продуктів, дитячих, побутових та медичних товарів, іноді - технічних приладів. Для оперативного реагування на ці потреби PIN-UP Foundation створив гуманітарний проєкт LINE-UP.

Професійні волонтери закуповують необхідні товари, вибудовують найбезпечніший маршрут і розвозять гуманітарну допомогу по прифронтовим містам України. Перші поїздки вже відбулися до семи сіл Куп’янського району Харківської області.

Проєкт LINE-UP покликаний не лише допомогати у соціальних й економічних потребах, а також надати людям відчуття підтримки, підвищити їх моральний дух та сприяти зміцненню єдності нації.

Волонтери Фонду ведуть фіксацію своїх активностей у рамках проєкту. Спостерігати за нею можна на сторінці PIN-UP Foundation в Instagram.
Благодійний фонд PIN-UP Foundation запустив
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/42006-kitaj-otpravit-spetsialnogo-predstavitelja-kitajskogo.html