Войти

⚛️ Якби людство правильно використовувало атомну енергетику, ми жили б сьогодні в зовсім іншому світі

⚛️ Якби людство правильно використовувало атомну енергетику, ми жили б сьогодні в зовсім іншому світі

Таку думку висловив Брет Кугельмас, засновник і генеральний директор Last Energy. Він упевнений, що починаючи ще з 1960-х років треба було надавати перевагу саме ядерній енергетиці, і тоді сьогодні ми мали б значно менше забруднення, менше паніки щодо викидів вуглецю, більше енергетичної безпеки та нижчі кінцеві ціни для споживачів.

Відвідавши 15 країн, щоб дізнатися про атомну енергетику та порівняти її з іншими видами енергії, Брет Кугельмас дійшов висновку, що за правильного впровадження енергія атома здатна забезпечити подальше зростання – і чистішу планету! – так, як цього не може жодне інше джерело енергії.

Наразі американський розробник малих модульних реакторів Last Energy планує запустити ММР в Європі, де потреба в доступній енергії є надзвичайно гострою. Компанія підписала угоди в Румунії, Польщі та Великобританії, а її першу партію реакторів планується ввести в експлуатацію вже впродовж двох наступних років.

singularityhub.com/2023/03/15/could-nuclear-power-be-our-most-valuable-climate-solution-this-startup-says-yes">singularityhub.com/2023/03/15/could-nuclear-power-be-our-most-valuable-climate-solution-this-startup-says-yes

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW | IN
⚛️ Якби людство правильно використовувало
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/36327-tov-vro-rekonstruktsija-vimaga-internet-vidannja.html