Войти

⛴ Німеччина та Канада обговорюють будівництво LNG-терміналів на канадському узбережжі Атлантичного океану упродовж наступних п’яти років

Німеччина та Канада обговорюють будівництво LNG-терміналів на канадському узбережжі Атлантичного океану упродовж наступних п’яти років.

Так Німеччина хоче позбутися залежності від російського газу, пише Reuters.

Однак витрати, пов’язані із транспортуванням газу, будуть достатньо високими через необхідність побудови нового трубопроводу. А відхід від викопного палива означає, що термін експлуатації терміналу буде надто коротким, щоб дати прибутковість, якщо його не перетворять на водневий термінал, коли попит на газ знизиться.

Міністр природних ресурсів Канади Джонатан Вілкінсон вважає, що забезпечення Німеччини та решти Європи чистим воднем відкриває більше можливостей для Канади, ніж спроби побудувати термінали зрідженого природного газу, оскільки світ відходить від використання викопного палива.

За повідомленням Reuters, Канцлер Німеччини Олаф Шольц під час дводенного візиту наступного тижня підпише угоду з Канадою про створення ланцюжків постачання водню.

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
⛴ Німеччина та Канада обговорюють
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/3129-viktorija-tkachuk-vihovanka-sportkompleksu.html